GENEALOGIE-PAGINA

                  WELKOM, op mijn Genealogie-pagina’s.                Scan

Ik vertel hier een  verhaal over onder anderen de zoektocht naar de voorouders van mij, en hoe ik daar zo toe gekomen ben.–

Het begon zo,

Een kennis vond het leuk om te onderzoeken wie mijn voorouders waren, en tot mijn verbazing bleek mijn voorouder-geschiedenis bijzonder  interessant te zijn, niet alleen dat het vrij ver terug te volgen is maar er zijn ook heel interessante, aardige, boosaardige en zelfs adellijke  figuren onder mijn voorouders. En het is ook voor mijn nageslacht en andere familieleden misschien interessant om dit eens te bekijken.

Vandaar deze Genealogie pagina`s, die ik opdraag aan mijn dochter en kleindochter

Luppo van der Laan heeft het zoekwerk voor deze site gedaan.

WAT WILT U ZIEN?
KLIK OP EEN VAN ONDERSTAANDEN
STAMREEKSGENEALOGIEKWARTIERSTAA
TWAPENSCHILD – Het verhaal van Focco Ukena

 

                                                        
                                                             Raafje

Druk op Raafje en hij geeft zijn geschiedenis weer.
_______